Sage lanseeraa uuden Oraclen

Sage laajentaa Oracle-tuoteperhettään. Uusi Sage the Oracle Jet on ehtinyt jo valloittaa meidät täysin – eikä ihme, sillä uutuuslaitteen ylivoimaisen suorituskyvyn, automatisoinnin, nopeuden ja tyylikkään muotoilun yhdistelmään on vaikea olla ihastumatta. Todennäköisesti niin tulee käymään myös sinulle!

Kaikkien Sagen espressokeittimien – erityisesti Oracle-tuotesarjan – perusideana on mahdollistaa kahvilalaatuisen kahvin valmistaminen oman kodin mukavuudessa. Malliston uusin tulokas Sage the Oracle Jet tekee vaikutuksen erityisesti suurella 5 tuuman HD-kosketusnäytöllään, joka opastaa käyttäjää koko matkan pavusta kuppiin asti. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi kahvi pyyhkäisemällä, ja kupillinen valmistuu käden käänteessä.

Barista Guide
Intuitiivinen kosketusnäyttö ei vain opasta vaan myös antaa hyödyllisiä vinkkejä. Jos esimerkiksi uuttoaika on liian lyhyt, näyttö ehdottaa jauhatusasteen säätämistä, ja kun kone on puhdistettava, animaatiot ja videot neuvovat oikean menettelyn vaihe vaiheelta. Kyseessä on siis erittäin käytännöllinen päivitys! Pääset myös kokeilemaan uusia valmistusmenetelmiä, kuten Cold Brew- ja Cold Espresso -kahveja, ja lisäksi näytön Dark Mode -tila näyttää todella upealta.

Keittimessä on sisäänrakennettu kartionmuotoinen Baratza-tarkkuusmylly, jonka 45 eri asetusta mahdollistavat jauhatuskarkeuden säätämisen juuri sopivaksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mylly jauhaa, annostelee ja tamppaa automaattisesti 22 grammaa kahvia suoraan 58 mm:n suodatinkahvaan, jollaisia käytetään kaikkein tasokkaimmissa kahviloissakin.

Kahvia käden käänteessä – ja täydellistä maitovaahtoa kaikista maidoista
Esilämmitykseen ei tarvitse enää tuhlata aikaa, sillä espressokeitin on käyttövalmis vain kolmen sekunnin kuluttua käynnistämisestä. Kaksinkertainen ThermoJet-lämmitysjärjestelmä lämmittää veden salamannopeasti ja pitää lämpötilan tasaisena (+/- 1 °C) koko uuton ajan.

Sagen espressokeittimet tunnetaan silkkisen pehmeästä mikrovaahdostaan, ja Auto MilQ -järjestelmän ansiosta voit nyt vaahdottaa myös kasvipohjaisia maitoja, kuten kaura-, manteli- ja soijamaitoa. Kahdeksan eri tekstuuriasetusta ja lämpötilan säätö 40 °C:n ja 75 °C:n välillä mahdollistavat vaahdottamisen tismalleen oman makusi mukaan.

Sage Oracle Jet tarjoaa joka kerta ensiluokkaisen kahvikokemuksen, olit sitten nopean espresson ystävä tai innokas kokeilemaan erilaisia maitoja. WiFi-yhteyden ansiosta pysyt aina ajan tasalla uusimmista ominaisuuksista ja päivityksistä, kuten uusista kahvijuomista, maitotyypeistä tai optimoiduista uuttoasetuksista.

Värit: hopea tai musta tryffeli

Liikkeissä lokakuussa 2024

Ohjehinta:

  • 1 999 €
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

perjantai 18. lokakuuta 2024

PFAS-yhdisteitä juomavedessä? Ei kiitos!

Huoli PFAS*-yhdisteiden kaltaisista ikuisista kemikaaleista on vuosien myötä jatkuvasti kasvanut, mutta BRITA tarjoaa ongelmaan nyt yksinkertaisen ja kestävän ratkaisun. Käyttämällä BRITA-vedensuodatuskannua voit vähentää merkittävästi juomaveden kau ... Lue lisää