Chef-ohjelma
Valitse joku valikon 15 ruokalajista, ja aseta ruoka
uuniin oikealle korkeudelle. Sen jälkeen uuni valmistaa
ruoan täysin automaattisesti, ja voit odottaa täydellistä
tulosta joka kerta!
12 witt.fi
Kypsennys matalassa lämmössä
Ammattikokit käyttävät usein hidasta kypsennystä
matalassa lämpötilassa yksinkertaisesti siksi, että ruoasta
tulee parempaa: hyvin mureaa ja maukkaampaa. Nyt
sinäkin pystyt siihen. Valitse valikosta ruokalaji, aseta
ruoka oikealle korkeudelle ja uuni hoitaa lopun!
Ranskalainen leipomo
Macaronit, cannelét, suklaafondant… Vain De
Dietrichin erikoisohjelma osaa auttaa sinua
valmistamaan ranskalaisia klassikoita tarkasti ja
menestyksekkäästi. Valitse 14 automaattisesta
reseptistä, ja voit odottaa kiitosta!
Kuivuri
Kuivaus on vanha, mutta tehokas säilöntätapa.
Tasaisessa lämpötilassa 60 ja 80°C välillä
aromaattiset yrtit, hedelmät ja kasvikset
kuivataan hellävaraisesti. Paremman
säilyvyyden lisäksi, niiden vitamiinivarasto
säilyy lähes ennallaan.
Lämmön jakautuminen
Kaikissa De Dietrichin uuneissa on ainutlaatuinen
lämmönjakojärjestelmä. 4 tuuletusaukkoa
jakavat lämmön uunikammioon ja
tuottavat täydellisen paistotuloksen.
Kulinaarinen opas
Kun olet valinnut haluamasi reseptin ja
näppäillyt ruoan painon, uuni valitsee itse oikean
kypsennysohjelman lämpötiloineen ja aikoineen.