Wittin palkitut pizzauunit menevät nyt kuumille kiville

Pizza, joka on yhtä rapea ja herkullinen kuin italialaisessa ravintolassa? Se onnistuu vaivatta Wittin palkituilla*, kriitikoiden ylistämillä ETNA-pizzauuneilla.

Kesä on parasta pizzanpaistoaikaa. Onko mitään mukavampaa kuin kokoontua kaveriporukalla pizzauunin ympärille herkuttelemaan kuumilla, rapeilla ja maukkailla pizzoilla? 

Wittin ETNA on käyttäjäystävällisin pizzauunisarja, mitä markkinoilla on tähän mennessä nähty. ETNA-uunit painivat täysin omassa luokassaan niin muotoilun kuin laadun ja toiminnallisuuden suhteen. Ne ovat kaksoiseristettyjä, ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä – ja ne kuumenevat salamannopeasti.

Booster-poltin jakaa lämmön tasaisesti ja pitää pizzakiven jatkuvasti tasaisen kuumana, joten voit paistaa niin monta pizzaa kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee odottaa lämpötilan nousemista paistojen välissä. Juuri tasainen ja tasaisesti jakautunut lämpö on rapean lopputuloksen salaisuus. Rotante-mallissa pizzaa ei myöskään tarvitse kääntää tasaisen paistumisen varmistamiseksi. Pyörivä pizzakivi, joka aktivoidaan helposti yhdellä painalluksella, pitää siitä huolen.

Puhutaanko hetki muotoilusta? Pizzauunin design on maskuliinisen jämäkkä. Iso paistokammio lepää neljän vankan jalan päällä, joten uuni pysyy tukevasti pystyssä ja hyvässä tasapainossa. Korkealaatuiset valmistusmateriaalit takaavat pitkän käyttöiän.

Pizza ei koskaan ole pelkkä pizza. Parhaat pizzat valmistuvat Witt ETNAlla, helposti ja nopeasti. Mutta älä luota vain meidän sanaamme, sillä myös arvostelut ovat liikuttavan yksimielisiä.

--

*) Good Design ja German Design Award

BBC Good Foods
”Olemme testanneet paljon pizzauuneja, ja Witt Rotantessa pizzan paistaminen on selvästi helpompaa. Siinä on suuri suuaukko, vaikuttavan tehokas U:n muotoinen poltin ja tietenkin pyörivä kivi. Kiven alta löytyvä booster-poltin pitää kiven tasaisen kuumana.”

TEK.NO
”Witt Etna Rotante on testaamistamme pizzauuneista huikein. Se painii aivan omassa luokassaan. Se ei ole vain suurin testaamamme pizzauuni – ja myös painavin – vaan se on myös ensimmäinen kokeilemamme pizzauuni, jossa on automaattisesti pyörivä pizzakivi.”

--

Lue lisää huippuarvosteluja täältä: https://www.wittpizza.com/da/pages/awards-reviews

Witt Pizza ETNA (Rotante tai Fermo) on saatavilla 4 värissä.

Ohjehinta alkaen 649,- EUR

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Matkustaisitko Meksikosta Saksaan pizzauunin perässä?

Saattaa kuulostaa hullulta, mutta juuri niin teki meksikolainen Alejandro Lead päästäkseen käsiksi Witt ETNA Rotante -pizzauuniin. Lue lisää

perjantai 19. heinäkuuta 2024

”Huikein pizzauuni” nyt pienempänä mallina

Palkittu Witt ETNA Rotante -pizzauuni on tehnyt vaikutuksen käyttäjiin, kriitikoihin ja koko maailmaan. Pyörivä kivi ja kaksoispoltin paistavat salamanopeasti pizzan toisensa jälkeen – ja tulos on taatusti rapea. Nyt Rotante on saanut pikkuveljen, jo ... Lue lisää