iRobotin uusi Roomba Combo® 10 Max + AutoWash™-telakka

iRobotin uusi AutoWash™-telakka pesee nyt automaattisesti moppaustyynyn ja puhdistaa myös itse itsensä, jotta voit nauttia optimaalisesta handsfree-siivouskokemuksesta. iRobot OS:n älykkyyttä hyödyntävä, parannettu Dirt Detect™ -teknologia tunnistaa ja siivoaa likaisimmat alueet entistäkin tehokkaammin.

Suomi, 23.7.2024 – Kotitalousrobottien markkinajohtaja iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT) lanseeraa tänään mallistonsa tähän mennessä edistyksellisimmän robotti-imurin ja mopin, AutoWash™-telakalla varustetun Roomba Combo® 10 Maxin. iRobotin ensimmäisen monitoimisen AutoWash-telakan ja entistäkin älykkäämmän teknologian myötä uusi 2-in-1-robotti nostaa automaattisen siivouksen kokonaan uudelle tasolle. Roomba Combo 10 Max + AutoWash-telakka on suunniteltu imuroimaan ja moppaamaan tehokkaasti useita eri lattiatyyppejä. Robotti täyttää säiliönsä ja lataa itsensä samalla kun telakka pesee ja kuivaa moppaustyynyn, tyhjentää pölysäiliön ja puhdistaa vielä itse itsensä. Kaikki tämä tapahtuu automaattisesti, jotta käyttäjä voi nauttia hohtavan puhtaista lattioista ilman huolta robotin huollosta. iRobot OS -käyttöjärjestelmällä varustettu Roomba Combo 10 Max hyödyntää parannettua Dirt Detect™-teknologiaa,  jonka ansiosta se osaa tunnistaa lian jopa 8 kertaa useammin1 ja puhdistaa likaiset alueet entistäkin perusteellisemmin – aivan kuten itsekin tekisit. Se on myös iRobotin ensimmäinen robotti, joka on yhteensopiva Matter-älykotiprotokollan ja Apple Home -ekosysteemin kanssa.

”Roomba Combo 10 Maxin myötä iRobot hyödyntää yli 20 vuoden innovaatioita ja siivouksen asiantuntemusta ja tuo asiakkailleen mallistomme tähän mennessä tehokkaimman, älykkäimmän ja itsenäisimmän robotin", kertoo iRobotin tuotepäällikkö Barry Schliesmann. ”Yhdistämällä ainutlaatuiset ja hyväksi todetut innovaatiot, kuten Auto-Retract-mopin, nelivaiheisen siivousjärjestelmän, eri pinnoille sopivan harjaparin ja luotettavan esteiden väistämisen uuteen AutoWash-telakkaan Roomba Combo 10 Max tarjoaa asiakkaillemme mallistomme kattavimman ratkaisun useiden erilaisten lattiapintojen tehokkaaseen imurointiin ja perusteelliseen moppaukseen. Parannetun Dirt Detect -teknologian ja tulevan Matter-yhteensopivuuden ansiosta Roomba Combo 10 Max on myös älykkäin robottimme, mikä helpottaa sen integroimista älykotijärjestelmään.”

AutoWash-telakka hoitaa likaisen työn puolestasi
Tyylikäs AutoWash-telakka on valmistettu ensiluokkaisista antimikrobisista materiaaleista. Se tyhjentää lian ja roskat automaattisesti suljettuun pussiin, täyttää robotin vesisäiliön uudelleen sekä pesee ja kuivaa moppaustyynyn. AutoWash-telakka puhdistaa itse itsensä jokaisen tyynynpesun jälkeen estääkseen proaktiivisesti lian kertymisen telakan sisäosiin. Käyttäjä voi halutessaan myös valita manuaalisen itsepuhdistussyklin, ja iRobot Home -sovellus ilmoittaa, kun tarvitaan perusteellisempi puhdistus tai vakiohuolto. AutoWash-telakka huolehtii lian ja roskien tyhjennyksestä jopa 60 päivän ajan, ja siihen mahtuu jopa 7 päivän vesivarasto moppausta, moppaustyynyn pesua ja itsepuhdistusta varten. Käyttäjät voivat jopa määrittää Roomba Combo 10 Maxin puhdistamaan moppaustyynynsä tiettyjen huoneiden, kuten kylpyhuoneen, siivoamisen jälkeen, jotta lika ja pöpöt eivät pääse leviämään ympäri kotia.

Lian asiantuntija
Roomba Combo 10 Max-robotti siivoaa lian, roskat ja lemmikkien karvat erittäin tarkasti. Poikkeuksellisen hyvän kuitujen- ja pölynkeräyskykynsä ansiosta se poistaa lian vaivattomasti matoista, kovista lattioista ja jopa vaikeasti saavutettavista nurkista. Robotin nelivaiheinen siivousjärjestelmä koostuu reunanpuhdistusharjasta, joka siivoaa perusteellisesti nurkat ja reunat, eri pinnoille sopivasta harjaparista, joka mukautuu eri lattiatyyppeihin eikä sotkeudu lemmikkien karvoihin, 100% tehokkaammasta voimaimusta 2 ja lattiat kuuraavasta mopista. Robotti puhdistaa vieläkin syvemmältä Carpet Boost -toiminnolla, joka lisää imutehoa automaattisesti mattojen kohdalla. SmartScrub-toiminnolla Roomba Combo 10 Max käyttää mopatessaan edestakaista liikettä ja jatkuvaa alaspäin suuntautuvaa painetta, joiden avulla se kuuraa tuplasti tehokkaammin3 myös pinttyneet tahrat, kuten kahvitahrat ja sitkeän lian.

Roomba Combo 10 Max vaihtaa vaivatta mattojen imuroinnista lattioiden moppaukseen – ja matot pysyvät taatusti kuivina, kiitos iRobotin oman D.R.I (Dry Rug Intelligence) -teknologian. Toisin kuin muut 2-in-1-robotit, Roomba Combo 10 Max käyttää vankkaa metallista Auto-Retract-moppijärjestelmää, jonka avulla se nostaa moppaustyynyn robotin päälle heti havaitessaan maton. Näin myös korkeanukkaiset matot pysyvät kuivina ja raikkaina. Kovilla lattioilla robotti imuroi ja moppaa samanaikaisesti pitäen ne hohtavan puhtaina joka päivä.

Niin älykäs, että se siivoaa aivan kuten itsekin tekisit
Useat iRobot-robotit kykenevät havaitsemaan erilaiset liat erilaisten antureiden avulla, jonka jälkeen ne puhdistavat nämä alueet tismalleen yhtä perusteellisesti kuin robotin omistaja itse tekisi. Parannetun Dirt Detect -teknologian myötä Roomba Combo 10 Max käyttää nyt myös kameraansa havaitakseen ja tunnistaakseen lattialla olevan lian jopa kahdeksan kertaa useammin1 ja pitää kodin puhtaampana siivoamalla nämä alueet tavallista perusteellisemmin, aivan kuten sinäkin tekisit.

Roomba Combo 10 Max hyödyntää iRobot OS -käyttöjärjestelmää, PrecisionVision-navigointia ja kehittyneitä koneoppimisominaisuuksia, joiden avulla se laatii täydellisen kartan kodistasi seitsemän kertaa nopeammin4. Se osaa myös nimetä automaattisesti kaikki huonetyypit, joten käyttäjät voivat laatia omat siivousrutiininsa helposti vain yhden kartoituskierroksen jälkeen. Dirt Detectiven avulla Roomba Combo 10 Max analysoi omaa siivoushistoriaansa ja ennustaa sen perusteella huoneen puhtauden, listaa huoneet tärkeysjärjestykseen ja tietää jopa sen, milloin moppaustyyny kaipaa pesua. Käyttäjät voivat myös yhdistää robotin Alexa-, Siri- tai Google Assistant-laitteisiin5 ääniohjattua siivousta varten.

Kehittyneiden navigointi- ja tunnistusominaisuuksiensa ansiosta Roomba Combo 10 Max kulkee ketterästi huonekalujen alta ja ympäriltä ja väristää esteet, kuten portaat, johdot, sukat ja monet muut tavarat. Näin sinun ei tarvitse siivota ennen kuin robotti aloittaa siivouksen, ja robotti puolestaan saa suorittaa työnsä keskeytyksettä. Lisäksi iRobot antaa robotilleen Pet Owner Official Promise (P.O.O.P.) -lupauksen, joka takaa, että robotti väistää lemmikkieläinten jätökset. Jos se kuitenkin tekee virheen, iRobot toimittaa ilmaiseksi korvaavan robotin6.

Matter-aktivoitu ja Apple Home -yhteensopiva robotti integroituu vaivattomasti älykotiin
Roomba Combo 10 Max -robotti tulee olemaan Matter-aktivoitu Q4/2024 ja yhteensopiva Apple Home -ekosysteemin kanssa. Kotitalousrobottien markkinajohtajana iRobot on tehnyt yhteistyötä älykotialan toimijoiden kanssa Matter-standardin määrittelemiseksi ja toteuttamiseksi robotti-imureille. Matterin perustana on yhteinen usko siihen, että älykodin laitteiden tulisi olla turvallisia, luotettavia ja helppokäyttöisiä. Se tulee mahdollistamaan älykodin laitteiden, mobiilisovellusten ja pilvipalveluiden välisen viestinnän.

iRobot suojaa asiakastietosi, yksityisyytesi ja turvallisuutesi
iRobot on sitoutunut varmistamaan kaikkien iRobot-tuotteiden ja iRobot OS -käyttöjärjestelmän käyttäjien yksityisyyden ja tietoturvan. Yritys käyttää vain kaikkein tiukimpia salausstandardeja varmistaakseen, että asiakastiedot pysyvät turvassa ja suojattuina. Asiakastietoja käytetään vain parantamaan asiakaskokemusta ja robottien suorituskykyä. Asiakkaat voivat päivittää asetuksiaan sovelluksessa milloin tahansa, jolloin he voivat päättää, mihin tietoihin iRobot pääsee käsiksi. iRobot ei myy eikä tule koskaan myymään asiakastietoja.

1 Verrattuna aiempaan Dirt Detect™-teknologiaan.
2 Verrattuna Roomba Combo i-sarjaan.
3 Verrattuna tavalliseen imurointiin ja moppaukseen kahvitahroja ja likaa vastaan.
4 Verrattuna aiempaan iRobot-kartoitusteknologiaan.
5 Toimii Alexa-, Siri- ja Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com -yrityksen tai samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki. Siri on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja muilla alueilla.
6 Tarjous on voimassa yhden vuoden ajan ostopäivästä ja kattaa ainoastaan korvaavan tuotteen. Koskee vain kiinteitä kissan tai koiran jätöksiä. Lisäehtoja sovelletaan – katso tarkemmat tiedot osoitteesta https://www.irobot.fi/pages/irobotin-pet-owner-official-promise.

--

iRobot Corp.
iRobot on maailmanlaajuinen kuluttajarobotiikkayritys, joka suunnittelee ja valmistaa älykkäitä robotteja ja elämänlaatua parantavia kodin innovaatioita. iRobot® lanseerasi kotitalousrobottien tuotekategorian jo vuonna 2002. Tänä päivänä iRobot® on globaali yritys, joka on myynyt miljoonia robotteja ympäri maailman. iRobotin tuotevalikoima hyödyntää siivouksen, kartoituksen ja navigoinnin edistyksellisimpiä konsepteja ja teknologioita. Tuotesarjojen pohjalta iRobotin® insinöörit rakentavat robotteja, jotka tekevät kodinhoidosta helpompaa ja puhdistavat kodin sisäilmaa. Lisätietoa iRobot®-tuotteista löytyy osoitteesta www.irobot.fi

  
iRobot-sijoittajille
Tietyt lausunnot tässä lehdistötiedotuksessa ovat ennakoivia eivätkä pohjaudu historialliseen tietoon. Tällaiset lausunnot ovat Yhdysvaltain PSLRA-lain (Private Securities Litigation Reform Act of 1995) tietosuojasopimusta (safe harbor) koskevien määräysten mukaisia. Tämä lehdistötiedote sisältää nimenomaisia tai implisiittisiä ennakoivia lausuntoja koskien iRobot Corporationin odotuksia uusien tuoteominaisuuksien, kuten tuotteen suorituskykyä ajan myötä parantavien toimintojen suhteen. Nämä lausunnot eivät ole lupauksia tai takuita, vaan ne sisältävät joukon riskejä ja epävarmuuksia, joista monet eivät ole meidän hallinnassamme. Tämän seurauksena todelliset tulokset voivat poiketa huomattavasti näissä ennakoivissa lausunnoissa mainituista tuloksista. Olemassa olevia ja mahdollisia sijoittajia varoitetaan luottamasta kohtuuttomasti näihin ennakoiviin lausuntoihin, jotka perustuvat tämänhetkisiin näkemyksiin. iRobot ei ole velvollinen päivittämään tai tarkistamaan tällaisia tulevaisuutta koskevia lausumia esiin tulevien uusien tietojen, tilanteen muutosten tai muiden seikkojen vuoksi. Lisätietoja näistä ja muista iRobot-yritystä koskevista riskitekijöistä on raporteissa, jotka olemme toimittaneet julkiseen arkistoon Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiossa (Securities and Exchange Commission), mukaan lukien mutta ei ainoastaan yrityksen viimeisimmässä vuosikertomuksessa 10-K-raportissa.

 

Witt
Witt on yksi Pohjoismaiden vahvimmista bränditaloista. Sen valikoimaan kuuluu ainutlaatuisia, älykkäitä ja korkealaatuisia tuotteita ja palveluita, jotka tekevät elämästä mukavampaa. Wittillä on yli 175 innostunutta ja ammattitaitoista työntekijää, jotka tarjoavat päivittäin asiakkaillemme laadukasta tukea ja palvelua. Meille on äärimmäisen tärkeää olla aina askeleen edellä nykyisiä ja tulevia trendejä. Koska kaikki tapahtuu talon sisällä, meillä on mahdollisuus vastata asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin. Wittin pääkonttori sijaitsee Tanskan Herningissä, missä yrityksellä on yli 26 000 m2 varasto-, huolto- ja esittelytiloja toimistotilojen, ravintola domænen ja Witt Health, Beauty & Wellnessin lisäksi.

Hinnat ja saatavuus

  • Roomba Combo 10 Max on tulossa varastoon syyskuun puolivälissä.

  • Ohjehinta: 1 599 €

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 4. huhtikuuta 2024

iRobot esittelee uutuusmallinsa: Roomba Combo Essential on edullinen 2-in-1-perusrobotti

iRobot parantaa suursuosikiksi noussutta Roomba® 600 -sarjaansa uudella Roomba Combo® Essential -robotilla, joka on varustettu moppaustoiminnolla, ketterällä navigoinnilla, 18 kertaa voimakkaammalla imulla2 ja älykkäillä iRobot OS -toiminnoilla. Uutu ... Lue lisää