Witt SA60172-1BG kødmodning
Black built under cabinet for maturation in 1 zone 1-25° humidity control and UV-sterilizied
light to protect the maturation process. Incl. a built-in watertank, 3 hooks to hang the meat on,
1 steel grid and 1 salt tray.
- Humidity control of the maturation from 1° to 25°
- Sterilizing UV light
- Incl. 3 hoods, 1 grid, 1 salt tray
- Clima class: 0,1,2,3,4,5,6,7,8
Katso tekniset tiedot |
Tekniset tiedot
Kapasiteetti, kulutus ja virtalähde
Suhteellinen energiankulutus | B |
Vaatii valtuutetun asentajan | Ei |
Jäähdytetty tilavuus (I) | 352 |
Jäähdytysnestetyyppi | R600a |
Jäähdytysneste, paino (g) | 45 |
Vuosittainen energiankulutus (kWh) | 620,5 |
Tuotedesign & sijoittelu
Ohjauspaneeli | Kosketus |
Näytön väri | Valkoinen |
Materiaalia | Lasi Ruostumaton teräs |
Väri | Black |
Näytön tyyppi | LCD |
Dørhængsel | I Bunden |
Dør | 2-lags glas |
Type af håndtag | Integreret |
Vendbar dør | Kyllä |
Mahdollisuus asettaa ovi paikoilleen uudestaan | Kyllä |
Voidaan sijoittaa vieri viereen jääkaapin kanssa | Kyllä |
Ovenkahvan tyyppi | Udvendig |
Säädettävät jalat | Kyllä |
Alin sopiva huoneenlämpötila (°C) | 1 |
Tuotetyyppi | Kødmodningsskab |
Moduulin leveys (cm) | 59,5 |
Oven sarana | Saranat oikealla |
EasyClean | Kyllä |
Toiminnot
Kompressorien määrä | 1 |
Kompressorityyppi | Tärinää vaimentava kompressori |
Termostaattityyppi | Elektroninen |
Lämpötilanäyttö | Kyllä |
Näytön sijoitus | Sisäpuoli |
Ovihälytys | Kyllä |
SoftClose ovessa | Ei |
Hiilisuodatin | Ei |
Lämpötilaalueet | 1 |
UV-suojattu ovi | Kyllä |
Aktiivinen hiilisuodatin | Ei |
Sisäiset toiminnot
Hyllyjen määrä | 3 |
Hyllytyyppi | Rustfri hylde Ophængsbom med 3 kroge Rustfri saltbakke |
Mitat & paino
Nettokorkeus (mm) | 1720 |
Nettoleveys (mm) | 595 |
Nettosyvyys (mm) | 710 |
Johdonpituus (cm) | 200 |
EAN
EAN | 5707582007087 |
Lue lisää tiedot
Black built-in cabinet for meat maturation in 1 zone, the humidity control ensures the right balance for the maturation of the meat and UV sterilizing light protects the meat in the maturation process.
Dryaging is an old method of maturing meat so that it becomes both more flavorful and tender.
Buy, for example, 1 kg of RibEye
When it has gone down 30% it is ready to be welded on the pan
Most meat bought today is packaged shortly after slaughter and carving and has no or very short maturation.
Immature meat lacks flavor, in a DryAge cabinet the lactic acid that is in all meat is released, this gives less acidity in the meat and more omami/taste
The temperature for hook-ripened beef must be 1-3° and between 65 and 75% in humidity - We recommend 2° and 70%
The water container at the bottom of the cabinet is filled with water and the humidity in the cabinet is controlled automatically
The meat is weighed and hung up in the supplied meat hooks
When the meat has about 30% less weight, it is ready for cooking
The slightly dried-out sides are cut away and preferably browned, so that you can later make a delicious sauce. The meat is prepared as desired. It can be long-roasted in the oven, sous vide, flame-grilled or just a quick trip on a hot grill pan/dish
What dry-aging/dry-maturing/hook-maturing has in common is that it is a process that until now has been largely impossible to carry out in an ordinary home. How many people do you know who have a cold room in their home? or how about just a fridge where they can guarantee that a lot of bacteria won't get in with the other food? At least we don't know anyone!
Please login to write a review